Zoeken
  • Lotte Petter

CityLab010 x Floating Students

Een ambitieus idee kan alleen slagen wanneer er vertrouwen is. Dit vertrouwen krijgen van vanuit CityLab010 in de vorm van een schitterende subsidie. Daardoor is het voor ons mogelijk om onze dromen na te jagen en het concept te realiseren!Citylab010 Rotterdam

Jaarlijks ondersteunt CityLab dromers en gedurfde initiatiefnemers met een budget van ruim 3 miljoen euro. Deze pot wordt ter beschikking gesteld vanuit de gemeente Rotterdam en uitgereikt via CityLab010 om hun idee uit te werken en zo de stad Rotterdam te laten bloeien. In 2021 hebben maar liefst 148 initiatieven zich aangemeld en van de 49 die een subsidie hebben ontvangen is Floating Students er één!


Het jury rapport

Uit de vele aanmeldingen worden de ideeën aan vele criteria onderworpen. Getest en getoetst door twaalf Rotterdammers die hun expertise inzetten om zo te komen tot een gevarieerde groep van initiatieven. Deze start-ups dragen bij aan 'Nieuwe Economie', 'Werkgelegenheid', 'Meedoen' en de 'Aantrekkelijke Stad'. Voor deze laatste categorie heeft Floating Students dan ook de subsidie mogen ontvangen. Lees in dit rapport welke initiatieven gekozen zijn en waarom.


Floating Students

Wij mogen van trots spreken dat wij de subsidie van CityLab010 mogen ontvangen! Regeneratieve woningen zorgen voor een gezonde samenleving, waarin woningen bijdragen aan een fijne omgeving en een herstel bieden aan de woningmarkt en de biodiversiteit.

LOGO_FloatingStudents_Wit-05.png