Zoeken
  • Lotte Petter

Waar heb jij ons gespot?

Bijgewerkt op: 8 jun.

Samen naar een toekomst waar wonen inclusief is. Inclusief natuur, inclusief gelijkgestemden, elkaar versterken, samen het ecosysteem versterken. Flora en fauna laten bloeien evenals jezelf laten groeien. Dat is wat ons doel is met de regeneratieve drijvende studentenwoningen. En dat blijft niet onopgemerkt.

a render made of the nature inclusive housing on the inland water vessel docked
Voorbeeld ontwerp

Gemeente Rotterdam

De Gemeente Rotterdam heeft een persbericht verstuurd met daarin de verschillende initiatieven die de subsidie via CityLab010 hebben ontvangen. Zo ook Floating Students.


Rotterdam Partners

Rotterdam, de stad die veel drijvende initiatieven kent. Van woningen, tot kantoorpanden, van de taxi tot een boerderij. Niet gek dat we kiezen voor Rotterdam als eerste thuishaven.


De Havenloods

In de Havenloods spreken we over de ligging en ook over regeneratie. Waarbij de term 'duurzaam' inmiddels niet meer weg te denken is uit de campagnes van bedrijven, blijft dit vaak hangen op een neutrale impact. Waarbij regeneratie verder gaat dan CO2 neutraal en hierbij een positief effect heeft op de omgeving.


Voor de Wereld van Morgen

"De start-up Floating Students maakt natuurherstellende collectieve woningen op binnenvaartschepen die anders gesloopt zouden worden."


Change.inc & Innovation Origin

Leven op het water en zo klimaat-adaptieve woningen creëren. Dit door de stroom van oude binnenvaartschepen te hergebruiken en om te toveren tot natuur-inclusieve woningen.


Wil jij niets missen?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom ons concept en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

LOGO_FloatingStudents_Wit-05.png