Zoeken
  • Lotte Petter

Newsflashes of 2021

Bijgewerkt op: 8 jun.

Sinds de start van het Floating Students initiatief is er veel belangstelling. Waarom zijn wij Floating Students gestart? Hoe gaan we dit realiseren? Wat is het dan dat we precies neer gaan zetten? In dit blog een korte recap van de verschillende nieuwsbronnen die graag ons woord verspreiden.NPO op 3 - Wooncrisis

De huidige crisis op de woningmarkt heeft een dusdanig impact op de gehele bevolking dat de NPO besloot er een grote special over te weiden. In deel 1 leggen ze uit wat de redenen zijn voor deze crisis. In deel 2, duiken ze in de oplossing. Over één van deze oplossingen spraken zij met Benjamin en Stan. Waar zij vertellen over ons frisse idee.


Binnenvaart Krant

Niet te missen dat de Binnenvaart Krant een artikel schrijft over het concept dat oude binnenvaartschepen, om precies te zijn de Dortmunder, om zal bouwen tot studentenwoningen.


two boys being interviewed in front of the water line, a camera man and interviewer in front of them
Benjamin en Stan voor het interview van NPO op 3

AD

In een interview met het AD verteld Benjamin over zijn achtergrond, de reden en inspiratie waardoor hij en Stan tot dit concept zijn gekomen. Een inkoppertje, de passie voor boten en het water van Benjamin samen te brengen met de achtergrond van Stan en zijn liefde voor de gebouwde omgeving.


Leeuwarder Courant

Zelfs in Friesland blijven we niet ongezien. Als voormalig Van Hall-student bevond Benjamin zich in Leeuwarden, wij hij uitgebreid verteld over de achtergrond van zijn liefde voor de zee.Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Floating Students?

Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief!

LOGO_FloatingStudents_Wit-05.png